Judo in Zeist
/

Yawara Judo

 

Judoschool voor kinderen en volwassenen

Hartelijk welkom op de website van Yawara Judo Zeist. Yawara Judo is de gezelligste judoschool voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen in Zeist en omstreken. Sinds december 2017 is onze nieuwe locatie aan de Leeuweriklaan 20 de grootste dojo (judozaal) in Zeist en omstreken. Onze groepen zijn klein waardoor er veel persoonlijke aandacht is en uw kind ook sneller vorderingen maakt met judo. 

De lessen duren 60 minuten, dit geldt ook voor de kinderen van vier en vijf jaar. 


Twee maal per jaar doen de judoka's examen voor een hogere slip of band, tevens organiseren wij regelmatig judowedstrijden en andere activiteiten.

Voordelen judo

- Judo vergroot het zelfvertrouwen van kinderen

- Judo is zeer goed voor de ontwikkeling van de algemene motoriek 

- Judo maakt kinderen weerbaarder

- Bij judo leer je sportiviteit en omgaan met anderen

- Bij judo leer je op een veilige manier vallen

- Bij judo leer je spelenderwijs worpen en grepen

Judo voor senioren

- Judo is de ideale workout om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten

- Judo vergroot je lenigheid en mobiliteit 

- Judo is de ideale basis om weerbaarder te worden 

- Judo is de beste basis voor zelfverdediging

-   Bij judo leer je ook een beetje Japans

Judotrainer/coach

 De lessen worden gegeven door Ivor Hiltrop, een gepassioneerde judoleraar met een zeer ruime ervaring in het geven van judolessen aan kinderen en senioren. Ivor Hiltrop is judoleraar B (hoogste onderwijsbevoegdheid van de Judo Bond Nederland), vijf keer in Japan geweest om zich verder te bekwamen in het judo en tevens leraar lichamelijke opvoeding (afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam), vakleerkracht bewegingsonderwijs bij basisschool De Sluis in Zeist en gecertificeerd EHBO-er.  


 


 
Judo Bond Nederland

Judo Bond Nederland staat voor kwaliteit. Uiteraard is Yawara Judo Zeist aangesloten bij de Judo Bond Nederland. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige judolessen. Enkele voordelen van het lidmaatschap zijn het unieke Judo Bond Nederland paspoort, een ledenpas en de mogelijkheid tot deelnemen aan wedstrijden en officiële Judo Bond Nederland examens. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Judo Bond Nederland.

Via de Judo Bond Nederland is Yawara Judo Zeist ook aangesloten bij de International Judo Federation.